300 Novinek

Naučte se relaxovat s naším křeslem

Relaxování si v dnešní vytížené době můžeme vychutnat jen na chvíli, proto by mělo být kvalitní. Tím samozřejmě myslíme, že by se mělo relaxovat na kvalitním pohodlném sedacím nábytku, jako jsou naše křesla Walia, které máme ve 3 různých barevných variantách. Jakmile si do nich jednou sednete, už nebudete chtít vstávat - budete se zkrátka cítit, jako by se zastavil čas.

Snídejte stylově

Nemusíte chodit do kaváren proto, abyste si vychutnali tu výbornou kávu v příjemném prostředí. takové prostředí si totiž hravě můžete vytvořit i vy sami. Stačí vám k tomu perfektní barový stůl, ke kterému dejte ještě barové židle a pak už jen stačí vybrat tu správnou kávu a hrneček pro dotvoření pohádkové atmosféry. Barové stoly jsou v různých materiállových a designových provedeních, proto věříme, že si vybere opravdu každý.

Praktičnost, která potěší každé oko

Máte rádi nábytek, který je svým designem vhodný téměř kamkoli? Takové designové regály jsou nejvíce využívané v pracovně, home-office a obývacím pokoji. V posledních letech se ale stále častěji používají i do různých hal, kuchyní a dětských pokojů. Za to může nepřeberné množství různého zpracování, designu a velikostí, ze kterých si u nás budete vybírat.

Zkuste to netradičně a pozitivně

Nudí vás obyčejné doplňky a dekorace? V tom případě sáhněte pro něco speciální do naší kategorie Vtipných dekorací. Tam totiž najdete takové kousky, u kterých se bude smát i vaše návštěva. A vlastně klidně i obdarovaný - většina těchto věcí se totiž hodí i jako skvělý dárek, který určitě potěší každého.

Magické osvětlení Silvia

Dánská značka VITA přichází pokaždé s něčím novým. Designéři totiž čerpají inspiraci v přírodě, a proto jsou všechny svítidla naprosto harmonické a originální. Designové osvětlení Silvia je dostupné ve 3 různých barevných variantách. Svým tvarem připomíná šišku a skrz jednotlivé “lístky” prosvítají paprsky světla, které vám pak v interiéru budou dělat zajímavé odlesky.

Zařizujete restauraci nebo kavárnu?

Stojíme si za názorem, že inspirace není nikdy dost. Proto jestli teď zrovna vymýšlíte interiér pro novou restauraci, bar nebo kavárnu, tak se isnpirujte našim novým článkem: Exkurze restaurací: SERGEY MAKHNO & ALEXANDER KOVPAK. Tam totiž najdete opravdu skvostný interiér, který vás určtě očaruje.

Spojení hirstorie a designu

Tradice, moderní design a vůně masivu. Na tom si zakládá značka Mayflower a její dánský designér Hans Thyge Raunkjaer. Ten si pro celou kolekci zvolil dubové dřevo a ne jen tak ledajaké. Samozřejmě to nejlepší. Veškeré výrobky jsou navíc vyrobeny bez šroubů, vrutů, bez žádných chemikálií a dokonce jsou ošetřené pomocí patentovaných laků s příměsí přírodních vosků.

Objevte tajemství romantického stylu

Objevujete rádi nové styly bydlení? Olejové lampy a svítilny se používají do romantických a vesnických stylů, protože dokáží navodit krásnou a mnohdy dokonce i voňavou atmosféru. Do takových aromalamp můžete totiž dát olej nebo vosk se svou oblíbenou vůní, která se vám projde po celém interiéru.

Jak na bytové doplňky?

Souhrný název bytové doplňky v sobě ukrývá mnoho tajemství. Jde totiž o šikovné doplňky, které vám doladí domov k dokonalosti. Začít třeba můžete s dekoračními svíčkami, které mohou být třeba na poličce, na konferenčním stolku nebo třeba na komodě. Jejich rozmístění a umístění můžete kdykoli měnit a navíc vás rozsvícený plamínek uvede do příjemné pohody a relaxace.

Zařiďte si interiér v industriálním stylu

Industriální styl je teď velmi moderní a většina ho volí do svých domovů. Není se čemu divit, protože tento styl je nadčasový a neokoukaný. V naší nabídce máme designovou kolekci Industry od německé značky Farela, díky které si můžete zařídit celý byt či dům v jednom stylu. Díky tomu vám vše bude krásně ladit a korespondovat.

Elegantní židle Disca

Značka Design by Scandinavia má zcela nové logo a také se změnila dostupnost u mnoha jejích výrobků. Např. u židlí Disca, které mají zajímavou potahovinu a ještě zajímavější prošívání. Prišívání u nich najdete v oranžové a černé barvě na sedací části. Díky němu židle působí velmi jemně, elegantně a dokonce i lehce minimalisticky.

Objevte kouzlo taburetek

Taburetky jsou takovým malým nenápadným kouskem sedacího nábytku, u kterého mnozí neví všechny výhody. Tento malý praktický nábytek se hodí pro návštěvu, když potřebujete místo na sezení navíc, do předsíně nebo třeba i do ložnice. Své využití mají taburetky zkrátka všude a je jen na vás, kam si je umístíte a jak je dále využijete.

1...234...73

UPOZORNĚNÍ

NA TOMTO WEBU MOHOU NAKUPOVAT VÝHRADNĚ REGISTROVANÍ VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A DALŠÍ ORGANIZACE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRACÍ (IČO). K AKTIVACI NÁKUPU JE NUTNÉ SE NEJDŘÍVE ZAREGISTROVAT (SPRÁVNOST VŠECH ÚDAJŮ SE PŘED SCHVÁLENÍM OVĚŘUJE).

PŘIHLÁSIT SE

Chcete nakoupit výhodně designový nábytek?
Vyzkoušejte web s Outletovými cenami!

UKÁZAT AKČNÍ NABÍDKY

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma