300 Novinek

Potřebuje poradit?

Někdy toho pro vás do dané kategorie zboží připravíme tolik, že máte problém si vybrat ten nejlepší kousek. Zajímavá vás, co se u nás prodává nejčastěji? Navštivte naši kategorii 300 nejprodávanějších, kde všechny tyhle kousky najdete pohromadě. 

Nadčasové barové stoly

Máte malý interiér nebo si chcete doma pořídit barový koutek? V tom případě rozhodně začněte s výběrem vhodného barového stolu. Tím může být jeden z naší kolekce barových stolů Carrera, které jsou výjimečné svým jednoduchým nadčasovým tvarem. Navíc mají kombinaci nerezu a skla, která je velmi univerzální.

Originální zboží za výborné ceny

Chcete mít doma pohodlný a designový sedací nábytek? Značka BHM Germany budou tou správnou volbou. Každý výrobek je navržený tak, aby byl pro zákazníka skoro jak “ušitý na míru”. Proto je vždy od každého výrobku dostupných několik variant a to dokonce i těch barevných. Proto vám do interiéru vše krásně zapadne.

Bavte se s designem

Design je sám o sobě hravým prvkem. Výrobky značky Remember jsou ale hravější než ostatní. Nejen, že mají pestrý geometrický design, který vykouzlí okamžitě úsměv na rtech a každý si ho zapamatuje. Tahle značka se začala specializovat i na samotné hry a puzzle. Proto tu najdete tradičnější kousky, které jsou pojaté moderně.

Správný výběr postele

V ložnici strávíme přibližně třetinu našeho života, proto je opravdu velmi důležité, dávat pozor na to, na čem spíte. Výběr postele byste určitě neměli podcenit a měli byste dbát na to, aby se vám v ní skvěle spalo a vy si v ní přes noc odpočinuli. Protože právě spánek má vliv na to, jakou budete mít náladu po probuzení.

Pojďte s námi kouzlit

Vybrat ty správné doplňky a dekorace do interiéru dá někdy pořádně zabrat. Dneska vám představíme dekorativní polštáře, se kterýžmi můžete v interiéru udělat úplné divy. Můžete si je totiž vystavit na pohovku, křesla nebo třeba na postel v ložnici. To nejlepší nakonec - když se vám okoukají, jednoduše je můžete uložit a vytáhnout jiné. Celé je to jednoduché, efektivní a hlavně rychlé.

Nadčasové židle Nestea

Ať už se jedná o kuchyni, jídelnu nebo konferenční místnost, všude jsou důležité židle. Židle, jako sedací nábytek, musí splňovat hned několik kritérií - musí vypadat designově, musí se na ni dobře sedět a především by měla být kvalitní. My jsme pro vás vybrali designové židle Nestea od německé značky BHM Germany. V nabídce máme mnoho různých stylů a dokonce i barev.

Vyzdobte si svůj ráj

Kuchyně je místem, kde každá správná hospodyňka tráví hodně času. Proto by tahle místnost měla být pro vás rájem a měli byste tu mít vše, co potřebujete. Určitě tohle prostředí chcete mít co nejvíce příjemné, proto záleží i na doplňcích a dekoracích, které sem pořídíte. Podívete se na naše designové talíře značky Georg Jensen, které určitě ozdobí váš jídelní stůl.

Sedací nábytek Maneta

Pro velké obývací pokoje se hodí i velké pohovky. A to rovnou velké rohové pohovky, které jsou v českých domácnostech nejoblíbenějším modelem. Sedací nábytek Maneta poskytuje dostatek odpočinku a to i s nataženýma nohama. Pohovky máme vb nabídce v několika barevných variantách a v různých velikostech. Už na první pohled je na nich vidět, že pohodlí a design je u nich na prvním místě.

Ta správná elegance a jednoduchost

Hledáte ten správný nábytek do vašeho obývacího pokoje? Připadají vám dřevěné stolky moc masivní a velké? V tom případě je ten správný čas na naše skleněné stolky, které vnesou do interiéru tu správnou vzdušnost a nadčasový design. Naše skleněné stolky mají různě barevná skla, proto si mů.žete být jistí, že tu najdete ten správný kousek, který hledáte.

Pravý dánský design bez kompromisů

Máte rádi doplňky a dekorace, které perfektně prezentují interiér, který navrhujete nebo ve kterém bydlíte? Máme pro vás značkové produkty od dánské značky Stelton. Za těmito kousky stojí nejvýznamější designéři jako: Arne Jacobsen, Erik Magnussen apod. Proto si můžete být jistí, že ať sáhnete z této značky po čemkoli, budete mít špičku v dekoracích přímo u vás doma.

Zpříjemněte si práci v kuchyni

Když už máte designovou kuchyni, proč nemít i designové kuchyňské pomůcky? V této naší kategorii najdete užitečné předměty, které vám nejen zpříjemní práci v kuchyni, ale také vám zlepší svou originalitou náladu. Díky nim bude vaše kuchyň nejen praktická, ale i elegantní - zkrátka dokonalá.

123...73

UPOZORNĚNÍ

NA TOMTO WEBU MOHOU NAKUPOVAT VÝHRADNĚ REGISTROVANÍ VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A DALŠÍ ORGANIZACE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRACÍ (IČO). K AKTIVACI NÁKUPU JE NUTNÉ SE NEJDŘÍVE ZAREGISTROVAT (SPRÁVNOST VŠECH ÚDAJŮ SE PŘED SCHVÁLENÍM OVĚŘUJE).

PŘIHLÁSIT SE

Chcete nakoupit výhodně designový nábytek?
Vyzkoušejte web s Outletovými cenami!

UKÁZAT AKČNÍ NABÍDKY

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma