Designový nábytek

Není lehátko, jako lehátko

Lehátka jsou bezpochyby nevyčerpatelnou studnicí designových nápadů. Lze je navrhnout v mnoha tvarech s různým sklopným úhlem opěrky z mnoha materiálů a v mnoha provedeních. I tak lehátka slouží především pro relaxaci. Umístit je můžete do různých místností do interiéru. Pro relaxaci je však důležité, aby lehátko padlo jako ulité na vaše záda.

[Celý článek...]

Dorazila vám pohovka bez nožiček? Víme co s tím!

Objednali jste si vysněnou pohovku domů, nebo do kavárny, či kancelář, nedočkavostí trháte kartón, ale když balík otevřete, nemůžete nikde najít nožičky k pohovce, nebo polštáře? Poradíme vám co s tím…

[Celý článek...]

Blahodárná relaxace díky křeslu s podnožkou

Bolest zad a únava je vaším každodenním chlebem? Potřebujete si odpočinout, uvolnit se a prostě vypnout? Souhlasíme a zároveň radíme pořídit si vhodné relaxační křeslo s podnožkou, díky jehož pohodlnosti uvolníte nejen tělo, ale i mysl. Relaxaci můžete doprovodit příjemnou hudbou a vonnou esencí z aromalampy.

[Celý článek...]

Nepořádek v dětském pokoji bude minulostí

Nepořádek v dětském pokoji je na denním pořádku, rodiče jistě dají za pravdu. Přítrž tomu může učinit originální úložný systém značky MODlife, díky němuž bude děti nejen bavit uklízet, ale naučí se také pořádkumilovnosti. Ostatně kdo může říci, že má doma ratolest, kterou baví uklízet? Buďte tím šťastným rodičem Vy!

[Celý článek...]

Stylové a elegantní jednání

Pracovní jednání je zpravidla řadou promyšlených kroků, které vedou k určitému cíli. Ať si to chcete přiznat nebo ne, klíčem k úspěšnému jednání není jen váš diplomatický duch, i když o toho jde především, ale i prostředí v němž se jedná. Jednací místnost by proto měla být vybavena tak, aby se jednatel i jednající cítili příjemně.

[Celý článek...]

Úložné boxy pro všechny

Máte malý byt a v něm příliš mnoho věcí? Máme pro vás řešení! Úložné krabice na drobnosti, na lehčí, i těžší předměty. Úložné boxy zkrátka na cokoliv. Avšak předem varujeme, že pokud si do krabic uložíte nepořádek, který se vám nechce uklízet hrozí pravděpodobnost, že se k jeho úklidu už nedostanete a krabice poslouží spíše jako odpadkové koše.

[Celý článek...]

Taburetka – doplněk i praktický pomocník

Hodí se jako podnožka pod vaše unavené nohy, poslouží jako pohodlné posezení při obouvání bot v předsíni a bonusem je, že se hodí do téměř každé místnosti vašeho interiéru. V obývacím pokoji poslouží jako doplněk, v dětském pokoji jako odpočinkové posezení, v zimní zahradě jako elegantní stolička pod květináč s vaší oblíbenou květinou. Variabilita těchto nedoceněných a praktických společníků do domácnosti je zkrátka nespornou výhodou.

[Celý článek...]

Nástěnné police využitelné v každé místnosti

Jistě znáte ten pocit, když si koupíte nový bytový doplněk, ze kterého máte radost a chcete si ho doma vystavit. Ejhle, ale kam! Komody, na které jste doplňky dříve vystavovaly máte přeplněné a na konferenčním stolku by doplněk překážel, co teď? Řešením jsou nástěnné police… Můžete je bez problémů umístit na zeď, kde nezaberou mnoho místa a vám přibude volný prostor pro doplňky, knihy, CD, nebo Blu-Ray.

[Celý článek...]

Praktičnost a styl skříněk na nožičkách

Výhodná investice, tak se dají nazvat skříňky na nožičkách. Nejen že získáte praktický kus nábytku vhodný například do obývacího pokoje, získáte také velké množství prostoru pro uložení osobních věcí, knih, či jiných drobností, které vás obtěžují na konferenčním stole. Výhodou je, že pod skříňkami na nožičkách je možné v klidu vysát a vy se tak nemusíte stresovat stěhováním nábytku při každém luxování.

[Celý článek...]

Botník vhodný pro každého…

Botník zastává v každé z domácností nenahraditelnou funkci. Slouží nejen k úschově rozházených bot, které by se jinak nevzhledně válely v předsíni na podlaze, ale může posloužit i jako odkládací plocha na klíče, nebo vodítko pro čtyřnohého miláčka. Na první pohled mají botníky samé klady,  jednu nevýhodu však mají. Nejsou nafukovací! I to se dá vyřešit. Botníkem na míru!

[Celý článek...]

Lavice – univerzální nábytek

Lavice jsou v současnosti žádaným doplňkem interiéru. Lze využít rohových, či rovných lavic. Jsou k dispozici polstrované, i nepolstrované varianty, které vyniknou jak v kancelářských, tak domácích prostorách.

[Celý článek...]

Skříně jsou základní podmínkou uspořádaného prostoru

Každý, kdo má základní estetické cítění, chápe, že podmínkou příjemného bydlení je pořádek. Lidé dlouhodobě žijící v nepořádku jsou podle odborníků více roztěkaní a náladoví. Základním vybavením každého bytu by tedy měly být dostatečné úložné prostory, tedy především skříně, do kterých lze veškerý nepořádek snadno a rychle "schovat". [Celý článek...]

12

“ITAL v DESIGNU!”
---nové pokračování---

Martin je Ital. Z jihu Itálie.
U nás má na starosti expedici zboží.
Má rád slunce. Dobré jídlo. A dobrý design.
Sledujte ho. Dozvíte se hodně zajímavého o Češích, Itálii a designu.
Jak se správně vyslovuje “caffe macchiato”?

UPOZORNĚNÍ

NA TOMTO WEBU MOHOU NAKUPOVAT VÝHRADNĚ REGISTROVANÍ VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A DALŠÍ ORGANIZACE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRACÍ (IČO). K AKTIVACI NÁKUPU JE NUTNÉ SE NEJDŘÍVE ZAREGISTROVAT (SPRÁVNOST VŠECH ÚDAJŮ SE PŘED SCHVÁLENÍM OVĚŘUJE).

PŘIHLÁSIT SE

Chcete nakoupit výhodně designový nábytek?
Vyzkoušejte web s Outletovými cenami!

UKÁZAT AKČNÍ NABÍDKY

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma