300 Novinek

Vytoužený úložný prostor navíc

Interiér se zkrátka nafouknout nedá a úložné místo navíc se hodí téměř vždycky. Využít ale můžete i místa na stěně, které vám nabízí místo pro zavěšení nástěnných polic. V naší nabídce najdete mnoho těchto výrobků v různých stylech a dokonce si díky nic můžete hrát i s designem - záleží totiž jen na vás, co si na police vystavíte a va jakém rozložení.

Teď už své klíče nezapomenete

Trápí vás dlouhé hledání svazku klíčů v kabelce nebo co hůř - zapomínáte své klíče pořád někde? Zamávejte tomuhle problému a vyberte si z designových klíčenek značky Georg Jensen z naší nabídky. Navíc můžete takovou pěknou klíčenkou překvapit i své kamarády nebo příbuzné, jako milým a praktickým dárkem, díky kterému na vás budou neustále myslet.

Moderní nábytek aneb největší přání všech zákazníků

Někteří designéři neberou ohled na přání zákazníků a navrhují své výrobky podle nejnovějších trendů. Značka High Gloss si ale zakládá na své původní myšlence - tedy na nábytku ve vysokém lesku a vše dle přání zákazníka. Proto u téhle značky najdete výrobky, které jsou inspirované severským stylem a velkým leskem.

Kruh vyplněný římskými číslicemi

Chcete interiér, který vám vykouzlí zvláštní atmosféru s nádechem dávných dob? Tyhle interiéry jsou většinou inspirované romantickým stylem nebo taky stylem shabby chic. Pokud jste zatoužili i vy po něčem podobném, pak se určitě podívejte na hodiny Old Style, které máme v nabídce v několika velikostních provedeních.

Moderní pomocník

Každého občas doma překvapí neočekávaná návštěva. Právě proto se vám doma budou hodit naše stoličky, které můžete ve většině případů použít rovnou i jako odkládací stolky. Tihle praktický pomocníci vám poskytnou místo na terase, na balkoně nebo i v obývacím pokoji třeba vedle pohovky.

Novinky značky VITA

Chcete, aby vaše světlo ozářilo významné okamžiky vašeho rodinného života? V tom případě vsaďte veškeré své karty na dánskou značku VITA. Ta si pro vás teď připravila řadu novinek, které vás jistě okouzlí. Nejoblíbenější kousky doplnila o nové materiály a barvy plus přidala jako novinku lustr Asteria.

Konferenční místnost pro klienty

Chcete zapůsobit na své klienty a obchodní partnery? Tak to zkuste jinak než s nábytkem, který je určený do klasických kanceláří. Udělejte si tu pohodlí “jako doma” a uvidíte, že všechny schůzky budou hned uvolněnější a příjemnější. Aby image této místnosti byl co nejlepší, můžete třeba využít naši nabídku konferenčních stolků.

Relaxujte moderně

Co si pod tímhle slovním spojením představit? Nevíme, jak vy, ale my máme jasno - lehátka. V příjemné poloze se vždycky relaxuje a odpočívá nejlépe. Proto na anatomicky tvarovaném lehátku, které vypadá i po designové stránce skvěle, vám to půjde jedna báseň. A jelikož k této relaxaci neodmyslitelně patří i pití kávy, čaje nebo sledování filmu, tak věřte, že na lehátku je možné všechno dohromady.

Tak trochu jiná “tabule” snů

Většina lidí si vytváří tabuli snů, kde si dává třeba fotografie míst, které chce navštívit. Mnoho lidí ale také dělá to, že tenhle svůj sen posune ještě o kousek dál - a to díky kasičkám. Do nich si můžete dávat drobné a postupně si tak našetřit na pár věcí, po kterých toužíte. Většina našich kasiček také slouží jako samostatná dekorace, která potěší nejedno oko.

Geometrický styl, který je IN

Skandinávský styl se vyznačuje mnoha prvky. Nejčastěji se ale jedná o jednoduchost, čistotu a svěžest - tedy tak trochu o přírodu a světlé prvky, které vám domů vnesou sluníčko. Konferenční stolky Alma jsou zajímavým kouskem nábytku, který je složený z geometrických prvků. Podívejte se a udělejte si na ně názor sami.

Správná podlahová dekorace

Chcete si váš domov osvěžit něčím výjimečným a přitom praktickým? Odpovědí na vaší otázku mohou být stojací lampy, které se hodí jak do moderně zařízeného interiéru, tak i do toho klasického. Nabízí odpověď i na řešení světla navíc, díky kterému si můžete prosvětlit určitý koutek v interiéru.

Nástěnné police podle vašeho gusta

Hledáte místo pro vaši sbírku knih, CD, DVD nebo pro dekorace? Všechny tyhle věci si najdou své čestné místo na nástěnné polici. V naší katregorii navíc najdete kousky, které jsou inspirované strarším klasičtějším designem, ale také lehce extravagantní kousky, které poukazují na nejnovější trendy.

12...73

“Žaneta bydlí!”
---nový seriál---

Žaneta se nastěhovala do nového bytu.
U nás má pod palcem obchodní oddělení.
A design miluje a má s ním zkušenosti.
teď ji čeká praktická lekce zařídit byt.
Stylově, originálně, moderně a hlavně LEVNĚ!

UPOZORNĚNÍ

NA TOMTO WEBU MOHOU NAKUPOVAT VÝHRADNĚ REGISTROVANÍ VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍCI - PRÁVNICKÉ OSOBY, ŽIVNOSTNÍCI A DALŠÍ ORGANIZACE S PLATNOU DAŇOVOU REGISTRACÍ (IČO). K AKTIVACI NÁKUPU JE NUTNÉ SE NEJDŘÍVE ZAREGISTROVAT (SPRÁVNOST VŠECH ÚDAJŮ SE PŘED SCHVÁLENÍM OVĚŘUJE).

PŘIHLÁSIT SE

Chcete nakoupit výhodně designový nábytek?
Vyzkoušejte web s Outletovými cenami!

UKÁZAT AKČNÍ NABÍDKY

Doprava zdarma platí na každou objednávku. Stále.
Od žárovky až po skříň, vše vám dovezeme za 0 Kč.

Nakupujte bez obav.
Všechno zboží můžete do měsíce vrátit!
Pouze pro stálé zákazníky (po zkušební době)

Nejvýhodnější cenové nabídky bývají rychle pryč.
Od nás dostanete avízo ještě před začátkem akce.

Vážíme si stálých zákazníků. A myslíme na ně.
Chcete dostávat nabídky pro VIP klientelu?

Exkluzivní nákup pouze pro členy DESIGN GENIUS.
Každý týden nové nabídky.

Prvních 30 dní služby je zdarma. Pro aktivaci je nutné mít založený klienský účet na webu (registrovat se).
Službu lze kdykoliv zrušit. Zkušební dobu nelze opakovat.

JIž mám DesignGenius Nemám zájem Vyzkoušet na 30 dní zdarma